“ЮРІЯ-ФАРМ” ОТРИМАЛА І ОБРОБИЛА ПОНАД 120  ЗАПИТІВ ПРО НАДАННЯ ДОПОМОГИ ВІД ЛІКАРЕНЬ 

“ЮРІЯ-ФАРМ” ОТРИМАЛА І ОБРОБИЛА ПОНАД 120  ЗАПИТІВ ПРО НАДАННЯ ДОПОМОГИ ВІД ЛІКАРЕНЬ 

Станом на 2 квітня 2020 р. “Юрія-Фарм” отримала та обробила понад 120 звернень про надання матеріальної допомоги від головних лікарів опорних лікарень з усієї території України.

Опорні лікарні – це ті лікарні, які були визначені Міністерством охорони здоров’я та обласними органами влади для надання допомоги та госпіталізації людей із захворюванням на Covid-19. Жоден з цих листів не залишений без розгляду.

Розуміючи критичність ситуації і те, що діяти треба блискавично, ми вже почали активно забезпечувати звернення цих лікарень та розвозити необхідні препарати.

Компанія надає благодійну допомогу у вигляді інфузійних препаратів, антисептичних засобів, виробів медичного призначення та апаратів для небулайзерної терапії.

На сьогодні загальна сумма вже розподіленої благодійної допомоги склала 7,8 мільйонів гривень. Загальна сума запланованої благодійної допомоги для боротьби з вірусом складає понад 10 млн грн.

Ми віримо, що за допомогою відкритого діалогу з медичними закладами та швидкого реагування на їх реальні потреби, разом ми зможемо подолати загрозу, з якою зіткнулася наша країна.

YURIA-PHARM_StopКоронавірусРазом_1