Превентивні заходи для запобігання поширення захворювання серед співробітників та реабілітація після перенесеної коронавірусної інфекції.

Від початку пандемії COVID-19 в ЮРіЯ-ФАРМ було організововано «Комітет запобігання поширенню COVID-19», завданням якого є оперативна розробка правил та алгоритмів, а також постійне інформування співробітників з метою недопущення поширенню коронавірусної інфекції. Комітет веде облік захворюваності на ГРВІ та COVID-19, аналізуючи захворюваність серед співробітників та впроваджуючи оперативні зміни.

Організовано та введено в дію санпропускники та Ю-бокси, які оснащені автоматичними диспенсерами, генераторами туману 0.01% розчину декаметоксину, тепловізором, безконтактними термометрами. Посилено дезінфекційний режим: щодобово проводиться дезінфекція прилеглих територій, виробничих будівель зовні, приміщень, поверхонь, зон руху співробітників по території, виробничих приміщень всередині, складських приміщень, прохідних, адміністративного корпусу.

Забезпечили співробітників профілактичними наборами, в склад яких входить Юлайзер, АКК, Декасан, Горостен, а також засоби індивідуального захисту (маски, респіратори).

Ведеться постійний супровід хворих на COVID-19. На сьогодні вже 262 співробітникам, які хворіли на COVID, було надано допомогу необхідними ліками. Створили реабілітаційні кабінети, в яких усі співробітники мають змогу пройти Програми реабілітації.

Навесні 2021 року всі співробітники пройшли ІФА тестуванням на антитіла до COVID-19. У разі потреби, співробітники мають змогу пройти додаткове тестування персоналу на антиген COVID-19.

Організували процес вакцинації.