ЮРіЯ-ФАРМ – переможець у номінації «Проект року автоматизації фарми від Террасофт»

ЮРіЯ-ФАРМ – переможець у номінації «Проект року автоматизації фарми від Террасофт»

Рік назад, підводячи підсумки 2020 календарного року, ми багато розповідали про Unicorn – крос-функціональну платформу, котру впровадили задля ефективного управління портфелем продуктів. Саме тоді Андрій РЕПАЛОВ, аналітик бізнес-процесів, відмітив, що дана платформа ще не досягла свого цільового стану.

 І ось через рік надзвичайно приємно спостерігати за прогресом, який стався завдяки Unicorn, адже вдалося організувати роботу одразу в 4 процесах: пропрацювання ідей, Product profile, Market profile та Pre-Launch.

На практиці це означає буквально систематизувати та впорядкувати роботу величезної крос-функціональної команди, адже, наприклад, за листопад, в цифрах Unicorn це:

  • 226 активних користувачів практично із усіх Дирекцій компанії як в Україні, так і за її межами;
  • 10 ідей нових продуктів;
  • 4 ідеї, 3 Product profile та 22 Market profile по яким прийнято рішення;
  • Створено 4500 активностей (кроків по процесу) та виконано 1662.

А ще надзвичайно приємно, що цей прогрес бачимо не лише ми, а й наші партнери із Террасофт, на платформі яких було реалізовано Unicorn.

ОТЖЕ, ЮРіЯ-ФАРМ – переможець у номінації «Проект року автоматизації фарми від Террасофт!».

Отримуючи заслужену нагороду Андрій РЕПАЛОВ зазначив: «Завдяки Unicorn люди отримали наочне уявлення як працює процесний підхід. А особисто для мене найбільшою нагородою став той день, коли команда вийшла з ініціативою зробити по-іншому, вдосконаливши тим самим вже існуючий процес».

6 Січня, 2022

Нагороди