ЮРіЯ-ФАРМ – перша українська фармкомпанія, яка розробила та подала на реєстрацію найсучасніший седативний препарат “КВАНАДЕКС”

ЮРіЯ-ФАРМ – перша українська фармкомпанія, яка розробила та подала на реєстрацію найсучасніший седативний препарат “КВАНАДЕКС”

“Юрія-Фарм” – перша серед українських виробників фармкомпанія, яка розробила та подала на реєстрацію найсучасніший седативний препарат дексмедетомідину гідрохлорида під торговельною назвою “КВАНАДЕКС”.

В даний час у світі спостерігається стрімке зростання використання дексмедетомідину, оскільки цей препарат використовується для інтенсивної терапії пацієнтів, підключених до ШВЛ.

Дексмедетомідин має не тільки седативний ефект, але також знижує артеріальний тиск і частоту серцевих скорочень – що має велике значення для осіб з гіпертонічною хворобою та ішемічною хворобою серця. Відомо, що більшість людей, уражених COVID-19, страждають цими захворюваннями, тому дексмедетомідин є життєво необхідним засобом в умовах поширення коронавірусної хвороби.

Важливість реєстрації дексмедетомідину саме власного виробництва полягає в тому, що до цього в Україні були зареєстровані лише європейські виробники. А через поширення COVID-19, європейські та американські фармкомпанії першочергово забезпечують дексмедетомідином свої місцеві лікарські заклади, і, наразі, спостерігаються труднощі із замовленням препарату для ринку України.

Можливість реєстрації цього життєво необхідного препарату українського виробництва в період розпалу епідемії є щасливим збігом обставин, тому що підготовка до подачі на реєстрацію препарату є довготривалим процесом, який займає декілька років. А роботи над препаратом “Юрія-Фарм” почала задовго до сплаху пандемії COVID-19.

Саме тому ми віримо, що випуск цього надзвичайно важливого препарату допоможе нашим громадянам у боротьбі з коронавірусною хворобою. Адже життя – це головна земна цінність.

YuriaPharm_PAck_Kvanadex_02-01